Quantum Touch

Quantum Touch® is een eeuwenoude techniek, in een nieuw jasje gestoken

Quantum Touch is een bijzonder effectieve energetische behandeling.
Er wordt gebruik gemaakt van een lichte aanraking met de handen, handposities,  visualisatie, ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken. Door de laatste drie wordt de levenskracht energie (ook wel Prana, Chi, Manna of Ki genoemd) versterkt.
De behandelaar creëert hierdoor een hoog trillingsveld rondom een verstoorde plek. Deze hoogfrequente trilling zet de zelfgenezingskracht in werking; daar waar het lichaam het nodig heeft. Quantum Touch sluit naadloos aan op het principe van Reflexologie. Het is een liefdevolle, pijnloze en krachtige healingmethode door middel van de handen, die toegepast kan worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering van onze gezondheid en emotioneel welbevinden.

Hoe verloopt een Quantum Touch sessie?

Door op een heel zachte manier de handen eenvoudig neer te leggen op een plaats op het lichaam waar iemand pijn heeft, of een ander ongemak ervaart, kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Het is verbazingwekkend hoe snel botten van heupen, schouders en zelfs van de schedelbasis in enkele minuten van scheefstand naar evenwicht kunnen veranderen, zoveel als op dat moment voor het lichaam mogelijk is. Je ziet en voelt het lichaam bewegen.

Het is belangrijk dat botten en wervels bewegen en weer in hun oorspronkelijke stand komen. Door scheefstand worden de meridianen en chakra's negatief beïnvloed.
Zij veroorzaken een energieblokkade waardoor veel zenuwbanen (en meridianen) niet optimaal kunnen functioneren. Waardoor allerlei klachten kunnen ontstaan.

DNA, alle cellen in het lichaam, botten, spieren, gewrichten, alle lichaamsystemen en hersenfuncties reageren op deze verhoogde lichaamsfrequentie. Stress verandert in ontspanning, lichamelijk en geestelijk evenwicht ontstaat, je krijgt inzicht in jezelf, een blij, vrolijk en energiek gevoel volgt, alsof je gereset bent.

Quantum Touch helpt bij emotionele problemen

De behandelde blijft uit het psychologische aspect (het probleemverhaal) en focust op het vrijkomen van de energie. De energie komt vrij op de fysieke plaats waar de emotie in het lichaam en zenuwbanen is opgeslagen. Dit kan leiden tot uitingen van emoties, zoals tranen, lachen, lichtjes schudden en/of trillen van het lichaam of inzichten waardoor de emotionele problemen zijn ontstaan. Door het loslaten van emoties worden blokkades opgeheven en kan de energie weer vrij stromen.

Wat zijn de effecten van Quantum Touch?  

  • (Pijn)klachten verminderen of verdwijnen
  • Versnelling van het genezingsproces
  • Emotionele en psychologische condities reageren goed op QT
  • Sneller herstel van gedeformeerde of gebroken botten
  • Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
  • Oude emoties kunnen loskomen en verdwijnen
  • Geeft ontspanning

Behandeling

Bij de basisbehandeling wordt eerst het heup/bekkengebied, schouder en het hoofd behandeld. (Uitlijnen)

Quantum Touch

Bij Quantum Touch behandelingen staat of zit de cliënt in de meeste gevallen.
Tijdens de behandeling is er intensief contact tussen de behandelaar en de cliënt. 
Als cliënt informeer je de behandelaar over wat je voelt of ervaart. Het lichaam geeft aan welke plek behandelt wordt. Je wordt als cliënt betrokken bij de behandeling.

Soms worden er andere resultaten bereikt die afwijken van het oorspronkelijke doel van de Quantum Touch. Wat er gebeurt, blijkt op dat moment veel belangrijker te zijn voor de persoon die behandeld wordt.

Bij Quantum Touch wordt de kleding aangehouden.

Duur van de behandeling klik op Voetreflexologiebehandeling

Klik op Aura, en Chakra's voor meer informatie.